Lunchen in Roosendaal

Lunchen in Roosendaal

Soms heb je trek in een uitgebreide lunch. Gewoon zin om even een pauze nemen van je werk en de tijd te nemen om goed te eten. Voor een lunch kun je natuurlijk de binnenstad van Roosendaal induiken, maar als je de hectiek wilt ontvluchten, is een plek midden in de natuur precies wat je zoekt. Bij LOOF! kun je lunchen in Roosendaal, maar krijg je door de groene omgeving toch het gevoel dat je buiten de stad eet.

Midden in de natuur

LOOF! is vernoemd naar de bomen en de velden van de Roosendaalse golfbanen die de lunchroom omringen. Je kunt bij ons lunchen met vrienden, familie of collega’s en ondertussen tot rust komen met het mooie groene uitzicht. Of je nu een korte lunchpauze hebt of langer wilt tafelen: met onze lunchkaart kun je jouw lunch zo groot maken als jij wilt.

Lunchkaart van LOOF!

Snel in Roosendaal lunchen? Op onze kaart vind je pan tosties van knapperig landbrood met ham en kaas. Als vegetariër bieden wij jou ook genoeg keuze: onze pan tosti is er ook in een mozzarella-pesto variant met een topping van basilicummayonaise. Of je kiest voor een feestelijk filotaartje met spinazie, ricotta en pistache.

Als je meer trek hebt en de lunchpauze goed wilt benutten, kun je voor onze vlees- en visgerechten gaan. Bijvoorbeeld onze rundvleesburger met Parmezaanse kaas en truffelmayonaise of toast met een frisse rillette van gerookte zalm. Een klassieker is natuurlijk de uitsmijter. Die van LOOF! wordt gemaakt van vers landbrood, drie eieren en een kruidige salsa verde.

Zakelijk lunchen in Roosendaal

Van jouw lunch kun je bij ons ook een zakelijke lunch maken. Hoewel je namelijk door de omgeving niet het idee krijgt dat je vlakbij een snelweg zit, is LOOF! prima te bereiken vanaf de weg. Hierdoor zit jij met jouw collega’s of een zakelijke partner in een mum van tijd bij LOOF! aan een Roosendaalse lunch.

Kortom: als je op zoek bent naar een ontspannen en uitgebreide lunch, kom dan eens bij ons langs! Hoe en met wie je ook wilt lunchen in Roosendaal: wij zorgen ervoor dat jij van jouw lunchmoment kunt genieten.