Borrel in Roosendaal

Borrel in Roosendaal

De beste afsluiting van een lange werkdag is een uitgebreide borrel: genieten van fijne hapjes en drankjes met collega’s. Borrelen kan natuurlijk om nog veel meer redenen: om iets te vieren, na een potje golf of gewoon zomaar. Zin in een borrel met smaakvol fingerfood in Roosendaal? Bij ons heb je de keuze uit veel verschillende borrelhapjes voor een borrel midden in het groen.

LOOF! wordt omringd door groene, uitgestrekte velden en bomen. Ons restaurant ligt in Roosendaal, maar door de omgeving krijg je toch het gevoel dat je niet in de stad bent. Dit maakt onze borrels zo uniek. Bij ons kun je met een Roosendaalse borrel en een fantastisch uitzicht ontspannen en genieten.

Roosendaalse hapjes en drankjes

Een borrel bij LOOF! is zo uitgebreid als je zelf wilt. Onze menukaart speelt daarop in: we bieden je kleine snacks maar ook complete borrelplanken. De ‘borrelklassiekers’ zoals bitterballen en nacho’s mogen bij een borrel natuurlijk niet ontbreken. Daarom kun je bij ons bij je borrel stevige slagersbitterballen en nacho’s uit de oven met lekkere maïsdip bestellen.

Voor een grote borrel is de LOOF! borrelplank erg geschikt: wij serveren hem voor je met een heerlijke zalmrillette, yakitori spiesjes en frisse salades. Iets te vieren bij ons? Ga dan voor de ‘vette’ borrelplank met frites, kippenvleugels, bitterballen en calamari.

Feest en borrel Roosendaal

Feestelijk borrelen in Roosendaal is bij LOOF! ook mogelijk. Wij bieden je namelijk meer dan genoeg ruimte voor al jouw gasten. Door de luxe uitstraling van onze ruimtes en de landelijke omgeving word elke borrel nét wat specialer.

Naast dat onze menukaart veel opties biedt, is deze ook toegankelijk voor iedere gast. Zo serveren wij verrassende vegetarische borrelhappen zoals onze flatbread met groene asperges en pesto. Hierdoor is er voor elk wat wils op jouw borrel.

Of je nu een feest viert of je werkdag afsluit: een borrel bij LOOF! is altijd geslaagd. Kom bij ons langs en ervaar het zelf.